Poslovi

Tajni sastojak našeg uspjeha?

Naši ljudi. Kako bismo privukli i zadržali talente, fokusirali smo se na pozicioniranje Vent Systems kao atraktivnog poslodavca.

Vjernost i profesionalnost ključ su uspjeha u našoj tvrtki. Umjesto da privučemo novo osoblje, radije nagrađujemo i unaprijeđujemo vlastite ljude prilikom potrage za kadrom za upražnjena radna mjesta. Iz tog razloga kontinuirano ulažemo u svoje zaposlenike, razvijamo njihove vještine, držimo ih motiviranima i pomažemo im da ostvare svoj puni potencijal.

To radimo pružajući obrazovanje, vrhunske alate i opremu, jedinstvene projekte, kao i prosječne plaće iznad prosjeka u industriji te u kombinaciji s vrhunskim pogodnostima i naknadama.

U Vent Systems-u velik naglasak stavljamo na međusobno poštovanje, ohrabrivanje i suradnju. Pružanje konstruktivnog i podržavajućeg okruženja pokazalo se ključnim za učinkovitost naših zaposlenika, zadovoljstvo klijenata te kao katalizator rasta naše tvrtke.

Pročitaj više  
 

Zdravlje i sigurnost

Sigurnost i zdravlje na radnom mjestu od iznimne su nam važnosti. Iz tog razloga koristimo alate i opremu svjetske klase te omogućavamo redovne zdravstvene preglede za svakog pojedinog zaposlenika. Ulažemo puno napora u omogućavanje sigurnog radnog okruženja i očekujemo da svi daju svoj doprinos odgovornim i pouzdanim odnosom prema radu te jedni prema drugima.

Pročitaj više  
 

Evaluacija i nagrađivanje

Redovna evaluacija i godišnje ocjenjivanje

U Vent Systems-u doživjet ćete fer i konkurentan sustav nagrađivanja. Implementirali smo sustav sustav ocjenjivanja na temelju kojeg nudimo različite poticaje, u rasponu od bonusa za učinkovitost, tečaja napredne obuke, godišnjih nagrada i unaprijeđenja. Sustav evaluacije također nam pomaže prepoznati prilike za razvoj i rast zaposlenika.

Pročitaj više  
 

Otkrijte mogućnosti

Različiti projekti na kojima sudjelujemo donose puno izazova i zahtijevaju širok spektar različitih vještina i talenata. Ali mi smo svjesni da tamo gdje postoje izazovi, također postoje i prilike. Iz tog razloga smo uvijek otvoreni za prijedloge i nova rješenja te smo više smo nego voljni saslušati sve prijedloge i stajališta.

Bez obzira jeste li profesionalac s 10 godina iskustva ili ste kreativni student, ako smatrate da možete pridonijeti našem poslovanju i strastveni ste u tome što radite, pronaći ćemo mjesto za vas u našem timu.

Trenutno tražimo motivirane i profesionalne ljude koji će nam se pridružiti i pomoći nam u daljnjem rastu.

Pročitaj više  
 

Rastite s nama

Raditi na sjajnim projektima s profesionalnim, dinamičnim i nadahnjujućim timom zvuči zanimljivo? Također, hvatanje u koštac i rješavanje izazova u suradnji s ambicioznim i predanim stručnjacima iz industrije? Konstruktivno i motivirajuće okruženje za vas je od iznimne važnosti?

Na pravom ste mjestu i možete postati dio toga.

Prilikom zapošljavanja u Vent Systems-u cijenimo iskustvo. Iako, pokažete li želju za učenjem i usavršavanjem, spremni smo vam dati poštenu priliku čak i bez ikakvog iskustva. Kad god zaposlimo nove ljude, fokusiramo se na omogućavanje bezbolnog i jednostavnog procesa uhodavanja u posao. Mi vas svakodnevno vodimo i podržavamo, pomažemo vam u stjecanju novih iskustava, povećanju znanja i brušenju vaših vještina. Ulažemo i pomažemo našim djelatnicima da se razvijaju kao pojedinci i profesionalci. Za nas je to jedini pravi način.

Pročitaj više  
 

Zašto mi?

Sreća i motivacija naših zaposlenika za nas su ključan čimbenik uspjeha i rasta. Svjesni smo da naš rast i uspjeh ovise o privlačenju i zadržavanju kvalitetnih ljudi kao i razvoju vještina naših
zaposlenika.

U Vent Systems-u nudimo sjajne poticaje, obrazovanje i prilike za unaprjeđivanje karijere, istovremeno vodeći računa da odanost i radna učinkovitost uvijek budu nagrađeni.

Pročitaj više